mandag 11. februar 2008

Da var vi endelig kommet oss til Australia. Laaang reise. Det hele startet i Gjøvik, derfra tok vi bussen til gardemoen. Flyet fly oss til stooooore Heathrow i London. Her måtte vi vente i 7-8 timer på neste fly. Det var veldig kjedelig til tider, men vi fylte den ut med kortspilling, mp3, vindusshopping og latter og tårer.
Neste fly tok oss til Singapore. Det var her vi møtte første heteslag. Da vi kom ut av flyet var varmen som en vegg vi støtet på. Vi fant oss en liten hage med bar og div. utenfor dørene. Blir like fascinert over palmer og kaktus selv om vi har opplevd det flere ganger før.
Singapore – Perth. WÆW =D=D
Vi kan vel nå fortelle at vi ikke var 100% sikre på hvor vi skulle bo når vi reiste. Vi hadde søkt, men ikke fått tilbakemelding. Og vi ville ikke søke om å bli møtt av noen på flyplassen før vi viste hvor vi bodde. Så der sto vi da…….. Men heldigvis tok vi feil. En representant fra ECU var på plass. Du kan tro vi var letta. Er ikke bare bare å skulle finne frem aleine midt på natta!!
Vi tok inn på hostell for tre netter slik at vi fikk tid på oss til å finne et nytt sted å bo som vi gjorde i dag (11.02.08). Dro til ECU, skolen vi skal plage for et halvår, fikk omvisning og en del informasjon. Deretter fikk vi god hjelp av en tøff, herlig, koselig, eldre herremann ;P til å skaffe oss et sted å bo, OFF-Campus. Han ringte rundt og tok oss med til de forskjellige stedene. Fant to FLOTTE leiligheter på Joondalup. Vi valgte drømmeboligen ;) weeee… Tre soverom, blitt kjent med ei amerikansk jente som skal gå i klassen vår og vil bo med oss, koselig! Videre har vi fått et flott lite bad, treningskrok, stor fin stue og basseng i hagen!! Det var bare driiiiitlekkert der. Vi betaler ca 130 AUS i uka (ca 2900 NOK i mnd). Det er ingenting for et sånt sted. Vi kunne flytte inn allerede i morgen. Gjett om vi gleder oss =D=D

Til lørdag er det BBQ on the beach ;) Det er noe annet enn i Norge det ;P mo~hahahaha…

Må legge til at det var rundt 40 grader i dag. Det er ikke bare bare for to stakkars bleikfiser fra nord.. hehe..

Har hatt det helt utrolig bra frem til nå :) Og bedre skal det bli :)

- Ane -

2 kommentarer:

*Kristin* sa...

Heeeiiii Ane!!!:D
Sååå bra med oppdatering!! Og suuuper-flott at dere har kommet dere helskinna fram! JA!:D
Spennende, spennende!
Håper dere koser dere masse, og blir litt kjekt før dere begynne på skolen!:)
Love you!<3
Klem fra Kristin=)

*Kristin* sa...

Mere, mere!!:D
Oppdatering takk!:)

(Og mente selvfølgelig "bli litt kjent", og ikke "kjekt". Hehe;)