tirsdag 26. februar 2008

Da var skolen i gang. Litt blandet foelelse for dette her. Meeeen vi er da fortsatt i foerte uke. Laererne snakker fort og utydelig, og det frister ikke akkurat aa skulle rekke opp haanda i en forsamlig paa 250 elever og spoerre om aa gjenta setningen paa gebrokkent engelsk. Det verste er vel naar learerne er saa fule at de peker deg ut for aa svare paa spm! JUBEL...or not!

Men Hallo! Vi learer saa sinnsykt mye hver dag. Engelsken er ikke det stoerste problemt lenger. Uten aa tenke over det kan meg og Elin sitte aa prate engelsk med hverandre. Det er kun 4-5 uker til foerste eksamen, saa det er bare aa jobbe paa - ferien er over!

Har enda ikke moett saa mange nordmenn eller skandinavere. Flest tyskere syns jeg. De gjemmer seg nok et eller annet sted ;P

Tja.. Hva mer aa fortelle for i dag?
Sitter aa venter paa Elin naa da. Tror ho har sin vaerste dag i dag. Ikke alle laerene er like morsomme aa ha! Og dette skal jeg gjennom i morgen. Uff.. Jaja! Livet er kanskje ikke saa herlig heeele tida. Hehe.. Meeen vi skal slikke sol etterpaa, og DET hjelper paa psyken ;) weeee..

Take care folkens.

Ane

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hallais:)
Sjer ut t at dåkk har d supert! :D
Bli litt sjalu når æ sjer bildanj din.. Længte tbake t varmen i USA da ;) d va herlig! :D

Håpe dåkk trives, å at dæm e snill med dåkk ;) <3

Klem fra trønder-ralj ;)

*Kristin* sa...

Kuuuult! Mer oppdatering!:D
Kan tenke meg det er vanskelig å henge med på alt på skolen ja... Er jo vanskelig nok på norsk mye! Hehe:) Men du klarer deg nok, snuppa!:)
Klemklem:)

Linda sa...

heeej! ser og prøver å følge med her på denne siden hver dag. j håper på mer oppdatering:)
kult! ja,skolen kommer kanskje til å være litt tøff nå,men jeg vet at du klarer det Ane! DU ER ALLID DYKTIG:) i miss u..very much! thinking about you every day!