onsdag 11. juni 2008

Hei og hopp

Dette har vaert en helvettesuke for oss begge. Skikkelig eksamensuke! Mandag: Evidence Based, tirsdag: Mental Health og i dag Patho og Pharma! Hjeeeelp.. Vil bare at denne skal vaere over naa. Magen har knytt seg! Men er ferdig om bare noen timer og da blir det nok et stort baal av notater =P
Forrige uke var vi paa roadtrip da. Det var fantastisk moro. Leide bil sammen med amerikanerne og kjoerte nordover.mye sol og alkohol, mindre av den fornuftige lesingen, men det var vert det! Mating av delfiner, milelange strender, solbrune kropper og mange andre fantastiske opplevelser. Dette var skikkelig roadtrip uten bagasje, bare ett skift. 5 jenter troekt inn i en liten polo. Jepp, det var trangt.. Driiiitmoro aa kjoere paa GAL siden av veien. Hehe.. Alt var speilvent, Bilen ogsaa. skulle man blinke til en eller annen side saa satte du paa vinduspusserne istedenfor =p Artig artig!
I morgen er det fest! Da skal det feires at eksamen er over og avskjeden med Sara og Calandra. Blir rart og trist naar de reiser. En stor del av liv og roere blir borte da..! Meeen vi skal faa det kult forde :)
Har fortsatt en del aa oppleve foer hjemreise!
Word..

Ingen kommentarer: